Pepparkakor

Uh, har ont i magen. Var och bakade pepparkakor hos mormor idag och fick väl i mig lite för mycket pepparkaksdeg. Sov väligt länge också, och är fortfarane trött sen helgen.

Firma-julfest i fredags. Hade lite förfest hemma hos Sabine med hennes mamma och Anna.
Sen åkte vi till ACG och minglade lite och drack Asti cinzano. Sen satte vi oss vid borden. Det kom ine en massa snapsar och det fanns hur mycket mat som helst att hämta. Så vi drack och hade kul. Sen efter maten var det tags var nollning av oss ny-anställda. Vi hade tidigare under kvällen sett ett inte allt för bra luciatåg, så vi skulle göra det bättre. Så vi klädde ut oss med peruker och luciaklänningar, både killarna och tjejerna. Sen tågade vi ut blandfolket och sjöng en ACG-lucialåt. Efter det började festen. Vi röjade runt inne på Designavdelning och drack och pratade. Lätade känna en hel del som man bara sett tidigare. En efter en drog folk hem och ner till stan. Och när vi skulle åka till krogen så var vi sist kvar. Så vi tryckte in 11 personer i en liten taxi och åkte till Vimmel. Och där var vi till stägning. Sen var det efterfest hos Toni med skulle till Göteborg morgonen efter så åkte hem vid 3.

Och inte var jag bakis på lördagen, som tur var. Gick på Lisebergs julmarknad med släkten. Det var riktigt mysigt. Åkte i Lisebergstornet och spelade bort en massa pengar och vann ingenting.
Så som det brukar vara. Sen myste jag med H på kvällen och var supertrött.

Nu ska jag äta lite med mamma, sen hem till H och käka kinamat :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Name:
Remember me?

E-mail:

URL:

Comment:

Trackback