påsk

Så var mitt lilla "påsklov" slut. Om jag ändå hade gått i skolan fortfarande, det hade varit så skönt med mer ledigher, men samtidigt är det så skönt att slippa skiten.

Hur som helst  så har hela påskhelgen varit underbar. Slutade tidigt på torsdagen och åt lunch på stan med Sabina. Sen var jag med Nina och Robin, för att sedan på kvällen vara hos Lars. Där var jag även på fredagen... och lördagen. Påskmiddag på lördag eftermiddag också. Sen bara en massa lugn och skönt... och väldigt ledig tid.

Nu ska jag och Hansen till Coop Forum, sen äta våfflor!

Goda kakor och snö

Nu ligger ett fint, tjockt snötacke utanför huset. Jag som trodde att det var vår nu. Hoppades iallfall.
Satt senast i söndags på Fredrik altan och försökt njuta lite, trots att det var kallt. Och så PANG, så var det snö igen. Detta vädret kunde väl ha varit för 2-3 månader sen.

Kom nyss in till jobbet. Jag och Toni gick till Militärpalatset och åt... och jag smugglade med en kaka som efterrätt (dom ingick visserligen i lunchen så jag smugglade väl egentligen inte... men ändå)

Helgen var underbart rolig och spännande.
Fest i Göteborg med några kollegor. Åkte hem till en av oss designers på förfest, där vi även sov sen.
Vi åt tacochips och alkoholen gick ner fort. Så redan vid 8 var det full rulle för vissa av oss. Det kändes väl lite patetiskt att vara full så tidigt. Sedan tåg vi buss in till Göteborg och gick till Bärs & bar, för att efter det gå vidare till en massa krogar på Avenyn. Blandannat Babar och Diamond Dogs. Tröttheten slog till hårt framåt 1, då vi hade hållt igång ett par timmar, så tog en taxi tillbaka dit vi skulle sova.
Morgonen kom och solen sken, och ingen som helst bakfylla för någon av oss. Var inne i Göteborg redan vid 10 och gick och åt frukost på Espresso House i riktigt Sex and the city-känsla. Vandrade runt i Göteborg, både inne i stan men även lite utanför och hittade en massa roliga butiker. Var hemma i Borås vid 3.

Men på kvällen var det dax igen och det blev schlagerkväll och en liten sväng till stan.
Mysfika hos mormor på söndagen och kollade på Erik & Mackan - Hela och rena med Fredrik på kvällen.

Och idag ska jag sova, har inte gjort det på ett tag... och det ska bli så skönt.


Surrender

Fredag! :)
Ikväll är det Göteborg med tjejerna från jobbet... och Fredrik (inte "min" utan en av oss designers).
Ensam kille, men han verkar inte gråta över det.

Fikade med Karro igår på Waynes. Tog en fruktsmoothie med jordgubb, super god. Den ska jag dricka hela tiden sen när våren och sommaren kommer. Var också på BUM och Apoteket där det var kaos. Kom dit när det var nummer 50 i kön, och jag hade nr68, men det gick rätt smärtfritt. Skulle hämta nya p-piller och det var verkligen ett måste att jag fick dom igår, så gav mig fan på att få dom.

Sen gick vi en runda i affärer, och skrattade åt det mesta. Karro har en sån underbar humor. Jag skrattar hysteriskt när hon börjar. Och ett gott skratt förlänger livet.

Sökte ju ett jobb förra veckan, som jag inte fick.
Fick reda på det igår och nu känner jag mif helt tom på jobbfronten. Orkar inte söka jobb och börja om på nytt igen.
Och så är jag så himla "jobb-trött". Det känns lite som när jag gick sista året på gymnasiet, helt jätte tråkigt. Så kanske att jag om en månad befinner mig i Australien. Planerar på att åka till Noosa. Min första tanke var att åka själv... men nu är jag sugen på att åka med sällskap.


Like an apple from the tree
you were lock jawed in your ways
A reminder of myself in those long forgotten days
Thought you'd stayed off my path
But I just couldn't see that the blood that's in your veins
Is the same that runs through me

/Dropkick Murphys

musarm?

Har ont i min högra arm... eller inte ont utan det känns mer som växtvärken man hade när man var liten.
Jobbet framför en dator är inte så bra för kroppen...

Idag är det ondag... redan!
Tiden går så fort så jag hinner inte med. Snart är det fredag igen.
Då bär det av till Göteborg med några tjejer från jobbet på After Work. Det blir nog övernattning också och en dag i på stan på lördagen. Kan bli riktigt roligt.

Ikväll är det yoga som gäller. Ska bli skönt att sträcka på sig ordentigt...
Fick tillbaka min älskade mobil igår med, känns bra att ha "den riktiga" tillbaka. Visserligen var allt på mobilen borta, vilket är tråkigt. Men what ever, life goes on! :)

Nej, nu ska jag väl äta lite.


LÄS!

Denna artikeln!

Hur f*n kan man med?
Det är helt sjukt. Här säger folk att man ska hellre ta taxi än att gå själv hem? Men det hjälper tydligen inte.
Fan, ni våldtäktsmän där ute? Ni är ju helt j*vla rubbade! Mannen i artikeln hade familj, så kan inte han gå hem till sin fru istället? Eller hon kanske inte vill? Är ni så j*vla desperata? Fan, sök hjälp!

Klipp av kuken på alla som blivit dömda eller nästan till och med misstänkta för våldtäkt, synd bara att nästan alla frias!

chokladpudding

Helgen var toppen! Verkligen jätte rolig.
På fredagen var ju super-förkyld. Åt middag med mamma och pappa. Sen åkte jag och Fredrik till City och handlade. Vi åt  glass och jag gjorde ett försök att vara nyttig så det blev mango och vindruvor också. Vi kollade lite på TV sen somnade jag. Vaknade vi halv 3 på natten, med kläder och allt och då känns allt väldigt jobbigt.

Lördagen var stressig. En massa saker som skulle hinna med, det mesta i Knalleland.
Men vi lyckades med det också. Sen var kvällen lite stressig med men tillslut kom vi till Lars och vi började väl festa lite smått. Kvällen drog igång rejält efter ett tag och jag och Nina dansade loss till en massa gamla låtar som vi hittade på Lars dator. En riktigt nostalgitripp. Suss joinade också men alla andra tyckte bara att vi var knäppa och undrade vilka droger vi gick på. Inga, vi var ju bara på väldigt bra humör. Jag testade mina breakdance skills (lika med noll) och så testade vi våran förmåg att stå på händer och hjula. Det var armar och ben överallt och Lars heltackningsmatta är nog fortfarande blöt efter alla öl och drinkar som spilldes ut.

Kvällen stor äventyr var chokladpuddingen!
Jag, Johan och Fredrik blev väl lite sugna så vi tog en bunke, en slev, chokladpudding och marsansås och gick in i tvättstugan och började blanda. Resultatet var kladdigt och såg mest ut som bajs. Och då fick någon av oss den briljanta idéen att vi skulle lägga det i toaletten och på toalettringen, så att det såg ut som en liten olycka. Sagt och gjort. Tyvärr såg jag aldrig reaktionen för vi åkte hem.

Det var en typsik Lars-fest fylld av kärlek, sprit och intriger. Spännade!

Söndagen var en lugn dag. Firade Fredirk med tårta och sen så åkte vi hem till mig och tog det lungt.


Monkey


Snörvel

... jag är förkyld!
Hurra!

Nje, inte alls roligt. Näsan rinner och halsen svider. Vaknade imorses av att jag inte kunde andas.
Men vad gör det när solen skiner ute? Helt underbart väder, men som vanligt sägs det bli regn i helgen!

Idag ska jag med Hansen och kolla på ett hus! Ja, ni läste rätt, han ska kolla på ett hus. Känns lite skumt, men det kan väl vara kul. Efter det så ska vi ner på stan och kolla på present till honom, han fyller nämligen 20år på söndag. (Psst, och då börjar även LA Ink).

Idag sitter jag på jobbet med en ny frisyr.
Har haft panik på mitt hår senaste tiden, så jag betsämde mig tillslut för att slinga det, och det var Nina som fick äran att göra det! Hon har även klippt lugg, vilket är super snyggt. Så jag har blivit lite inspirerad att klippa till min som jag hade i sommras. Sagt och gjort, nu har jag lugg. Är nöjd med mitt "nya" jag.
Snart får jag väl ett ruck och färgar håret brunt, som jag verkligen vill... någon gång!

Efter att håret slingats och klippts så kollade vi på TV och drack te....mys.

My new friend...

... kom med posten idag. Den underbara sjalen jag vann förra veckan hos Beverly Hills.
Blev glatt överraskad när jag kom hem och såg paketet ligga på bordet (och inte nog med det så fick jag min mascara från Mary Kay idag med)

Sjalen var ljuvlig och kommer passa mig perfekt nu när våren börjar smyga sig fram:


What time is it?

Jag vill ha en ny klocka. Har kollat länge min inte hittat någon som jag fastnat för. Tills jag såg dessa!
De har liknande på UR & Penn men fårn JetSet, och inte alls samma snygga färger. Jag är kär!
Så jag passade på att tävla i
Shopoholicmammans tävling, där priset är en klocka av märkter Tritoni.




LA Ink

Kat Von D -  En av de snyggaste personer jag någonsin sett.
Den 9 mars börjar hennes egna tv-serie, LA Ink. Det får man inte missa!

image123

Woho - MÅNDAG

Vilken bra dag detta varit! :)

Var nästan pigg när jag vaknade imorses, fixade iordning mig och behövde inte stressa som vanligt.
Jobbet var väl kanske inte så roligt men allt runt om kring. Var på arbetsintervju och det gick jätte bra. Håller tummarna! Sen shoppade jag lite, blandannat kosttilskottet Hårkontroll. Spännade och se om det ger resultat.

Helgen var bra med.
Mys i fredags och fest i lördags. Inget att klaga på alls, lördagen var väldigt bra. Träffade mycket folk på krogen som man inte träffar så ofta annars. Sabina var en av dom. Tog taxi hem till mig på kvällen och vaknade av solsken på söndagen. Var ute en stund med Fredrik och sen tog vi den vanliga söndagsfikan. Pizza på kvällen och så kollade vi på "Erik och.. . . Hela och Rena", haha super roligt program!

Nu ska jag mysa framför tv:n...med lite godis? :)

MEN SLUTA REGNA!

Jag gillar regn... egentligen.
Bara jag slipper få det på mig. Men idag är det en grå dag och då gillar jag inte regn, vare sig jag är inomhus eller ute. Jag ät trött trött trött efter en tråkig dag igår, är arg hela tiden. Det kommer att ske förändringar i mitt liv nu, men jag hoppas på att det är till det bättre. Det börjar redan ljusna :)

Igår så myste jag och F hemma hos honom och somnade tidigt. Var trött efter dagen så jag orkade inte gör annant. Sepnderade hela dagen i ilska på jobbet, som jag snart ska lämna. Sen åkte jag ner till stan och träffade Nina. Vi köpte glass och gick runt lite, kände mig inte på topp så jag var nog inget roligt sällskap.

Idag har jag heller int gjort någonting. Varit med mamma och så har jag  lagat mat.
Det är tydligen fest ikväll, men jag får se.


image122