Helgen

Är hemma hos Hansen nu och slöar.
Skriver om helgen imorgon. Den var toppen!

Hej då vännen

Jag har förlorat en nära vän. Min plattång.
Den har hängt med mig ett tag,  men anade inte att den skulle gå sönder.
Det går en propp i huset varje gång jag ska använda den....
Köpte den när jag gick i 8:an för 700:- på en frisörsalong. Den är av märket Gama, och har varit super bra.
Och 700:- var mycket pengar på den tiden... nu kostar en ny ca 400:-
SOm tur är fyller jag år nästa vecka så mamma sa att jag kunde önska mig en ny så ska kolla runt lite på nätet nu, kanske hittar en i en cool färg?

Höstmarknaden var kanske inte super rolig. Träffade Nina,  Teresa och Alex i stan och köpte godis på markande och 2 tunikor på Gina Tricot för 49kr styck. Skit snygg och super billiga. En brun och en ljusgrå blev det, och så hade dom söta knappar...
Och Alex är nyss hemkommen från London, är inte lite avundsjuk. Hon hade shoppat som en galning...typ. Och tydligen har hon köpt två presenter till mig, sen om dom är från London vet jag inte. Men lika kul ändå :)

Ska träffa Hansen sen ikväll med. Får se vad vi hittar på...
Och imorgon är det utgång med Nina och Alex.


Möten

Som sagt, så sitter jag på jobbet nu. Fixar en massa ordrar. Jobbar rätt så självständigt nu och det känns toppen. Sitter på mitt kontor och kämpar för fullt. Har också varit på möte imorses och ska om 20minuter på ett till. Så nu är jag en riktig buisness-women.

Sitter och kollar runt lite på YouTube efter bra musik, nyss lyssnade jag på lite Grease musik. Det är riktiga må-bra-låtar...

image98

Pizza

Fredag morgon. Ny dag, nya möjligheter... och snart helg.

Firade min pappa igår.
När jag kom hem från jobbet så var min farbror och hans fru från Strömstad på besök hemma hos oss. Dom hade åkt 25 mil bara för att säga grattis till pappa. Det tyckte jag var fint :)
Å, vilken sommar känsla jag fick när jag träffade dom. Pratade lite om allt möjligt. Ingemar, min farbror sa, när vi pratade om att vara ordningsam, att jag redan ett år innan jag började skolan hade burit runt en liten väska med en penna och ett suddgummi. Detta minns jag tyvärr inte, men det är inte helt olikt mig. Mina sommrar med dom på Koster kan inte beskrivas med ord. Bättre ställe finns inte.

Sen på kvällen gick vi ut och åt på Allé Terrassen. Vi åt pizza och pratade. Ohch när vi kom ut möttes vi av en sån fruktansvärd kyla att jag trodde att det var januari eller något. Jaha, nu börjar det... hösten!

Efter att vi hade smält maten en stund hemma så åt vi världens största bakelser som pappa hade köpt. Dom var gigantiska, så jag sparade det som blev över så kan jag trycka i mig den ikväll.

Ska ner till höstmarknaden med Karro. Ska bli super. Är riktigt shoppingsugen idag.
Hade totalt missat att det var höstmarknad nu i helgen, fick höra det på jobbet för någon dag sen.
Köpa donuts och polkagrisar i massor. Och lite små grejer...

At the office

Som sagt så är jag just nu vikarie på ACG accent, innesälj.
Jag har till och med eget kontor. Känns riktigt lyxigt. En säljare kom förbi och sa att det är ju förjävligt att jag som bara jobbat här i två veckor har eget kontor och han får dela sitt med en annan säljare.

Är vikarie för Maria, en riktig toppen människa.
Hon bakade bullar till mig när jag jobbade här i sommras och hon bjöd mig på thaimat när vi var ute och åt. (å, sommar)
Men nu är hon hemma. Hon skadade foten för 2-3 veckor sen, hälsenan gick av. Inte nog med det,  när hon var på sjukhuset för återbesök i veckan halkade hon och tog emot sig med en ond axel, så nu kan hon inte använda kryckor utan sitter i rullstol. Maximal otur. Hon skulle även resa iväg snart på semester med nu går inte det, och hon hade  inte avbeställningskydd. Kan det bli värre?
Detta gjorde att jag får jobba en till extra vecka, vilket är väldigt bra för mig.

Man måste tänka på sig själv först. Men det är självklart tråkigt det som hänt Maria.

Happy birthday

Idag fyller min pappa år :)
Han ska få strumpor och en super cool tröja som jag tryckt på jobbet. Bild på tröjan kommer när den är helt klar. Så ikväll ska vi fira honom med ett resturang-besök och bakelser. Och sen är det min tur att fylla om en vecka. Mycket kalas på hösten, nästan hela min Borås-släkt fyller då och kalas tackar jag inte nej till!

Har precis fått iordning på en order som jag fixat med sen igår. Äntligen klar.
Snart är det frukost... mums. Var med Hansen igår så vi åkte till Coop för han skulle ha snus och jag behövde lite grejer till jobbet; smör, kaviar och bananer... och tuggumin.
Sen myste vi hemma hos honom. Var tyvärr super trött igår, vilket märks på mitt humör. Men senaste tiden har jag bättrat mig lite, så det fick faktiskt gå för den här gången ♥ fniss 

Hade lite klädpanik imorses med, kunde verkligen inte bestämma mig för vad jag skulle ta. Det är inte så att jag inte har tillräckligt med kläder, utan nu är det så att jag har för mycket. Vilket jag inte trodde var möjligt. Har hittat en del godbitar i garderoben som jag glömt.
 
Och idag åkte min mamma till Falkenberg men kommer hem imorgon igen. Har blivit lite "mammig och pappig" på senare år. Ett tag var jag väldigt anti familjen, men nu måste jag ringa dom jämt när jag inte är hemma, hehe.

Och
Elin, min lillasyster vill skaffa en till katt. Hennes kille Stefan har tydligen en hög hemma.
Hon försöker övertala mamma, men jag vet inte säkert om jag vill. Jag älskar kattungar, och katter överhuvudtaget. Men vi har ju redan 2. Jag sa när Malvina skaffade sin Svea, att jag ska med ha en kattunge. Men det känns också som det räcker med dom ordjuren vi redan har. Dom låter, äter, river på dörrar och för ett allmänt oljud, mest på nätterna. Och det är jag som får öppna dörrar och sånt, för dom slutar inte annars. Och sitter dom ute och vill in, så kan jag inte med att skita i dom heller. Och kostar pengar gör dom med, vi har ju redan en massa djur. Men visst, kattungar är ju underbara... Jag är lite kluven i den här frågan.

Klockan är...

just nu 14:45.
Jag kom för en stund sen tillbaka till jobbet efter mitt möte på Arbetsförmedlingen. Det mötet skulle ta ca 20 minuter. Mitt tog det + 30 minuter. Min handledare där pratade på om en massa. Men jag åkte ju fit frivillgt så får väl ta den smällen. Blir nog lite övertid på jobbet i eftermiddag.

Jag och ett stort gäng från jobbet var även och åt på Chez lami, eller hur det nu stavas. Det orkar jag inte kolla upp. Var super stressad för att jag skulle hinna till arbetsförmedlingen. OCh självklart fick jag min mat sist, och det var fel mat. Men gott var det när det väl blev rätt. Sen skjutsade Toni mig in till stan, och vilken färd det blev. Och det skriver jag bara för att jag veta att Toni läser detta. Haha

Och nu är jag som sagt här.

Godmorgon godmorgon... se fåglar sjunga glatt

Idag är en bra morgon. Jag är visserligen trött, och jag blir lika irrirtead på mig själv varenda gång jag går in på Innesäjlavdelningen...sist. Men jag var i tid, och det som räknas.

Idag ska jag ner till Arbetsförmeldingen. Har både det ena och andra om dom, och det verkar som om dom inte gör så mycket. Men det är värt ett test...


Och idag om en vecka, fyller jag år! :)

Detta underbara land... öhm

Ja, så var det ännu en gång så att någon tabbat sig rejält. Och det är inte jag, och ingen jag känner heller för den delen. Det är SÄS - Södra Älvsborgs Sjukhus, som ligger här i Borås. Dom är inte kända för bra service eller trevlig personal, men man tycker ju att dom borde kunna det dom ska kunna, hjälpa folk. MEN NEJ! Inte ens det klarar dom av. Som jag sagt så var jag och mina föräldrar med om en lite krock för lite mer än en vecka sen. Det avr inget allvarligt, men vi åkte ändå till sjukhuset, utom min mamma. Ingen av oss hade ont, men då jag och min pappa varit med om en liknade olycka för ett par år sen så ville vi kolla så att det inte blivit värre med ryggar och nackar och allt som nu kan bli skadat. Mamma valde att inte åka dit, utan åkte hem till min syster. Och hon missade ju ingenting. Doktorn som tog hand om oss tryckte lite på oss och sen var det inte så mycker mer.

Men så fick mamma väldigt ont i nacken några dagar senare och uppsökte läkare. Och dom kollade allt man kan kolla och skulle hör aav sig om det var något, vilket dom inte gjorde. Mamma var lite orolig så hon gick till en sjukgymnast som i sin tur skickade iväg henne till en annan doktor o.s.v Men så tog mamma saken i egna händer och fick tid hos en kiropraktor. Och då, banne mig, upptäcker dom att hon faktiskt har en Wiplash-skada.
Nä men, är det inte det underbart, sjukvården? Nu var ju ju kiropraktorn bra, men alla dom som hon mötte innan då? Idioter... Vad är det för skit land vi bor i?
Jag betalar inte skatt för ingenting. Men det är väl så att det är samhällets skamfläckar, dom som ställer till det, som tar pengarna, så att inte min mamma kan få hjälp. Inte ens jag fick ju hjälp... So fuck you

Beckham

Såg igår en dokumentär (om det nu var det?!) om Victoria Beckham... och vilken männsika hon är.
Klart, nu ska jag inte döma efter vad jag ser på TV... eller jo, nu väljer jag att göra det.
Shit, vilken snobb hon är. Mycket bättre, och mycket snyggare än alla andra... tror hon. Nu helt plötsligt så är hon inte alls lika cool i mina ögon. Hon betedde sig lite som en fjortis, ena stunden kaxig och andra fnittrig som ett barn. uh




Flip out

Min dator här på jobbet har just i detta nu bestämt sig för att inte göra som jag vill.
Det programmet jag jobbet i fungerar inte alls.
Inte nog med att allt är nytt och lite krångligt nu när jag bytt avdelning, utan nu ska datorn jävlas med. Tack

Var med H igår kväll. Åkte till McDonlads och åt glass och pommes frites, mycket romantiskt :)

Läste i tidningen imorses att det var en mörkhyad mamma som inte vill att hennes barn ska gå på Norrbyskolan, här i Borås. Där stroa delar av eleverna har invandrarbakgrund. Det tycker jag är bra, för börjar dom där så blir dom en i mängden. Det är oftast dom stökiga personeran som märks, och ofta så är det invandrare.
Men nu menar jag inte att alla invandrare är sådana. Men det är dom som rör sig i stan och ställer till med bråk som syns. Däremot märker man ju inte av de som är ordningsamma på samma sätt. De går till sina jobb på morgonen, sen hem på eftermiddagen till sin familj. Det är synd att man ska dra alla över en kant. Vilket jag alltid gjorde innan, men nu har jag väl mognat eller något och insett hur det är.
Men fortfarande så blir jag asförbannad på de som kommer hit och beter sig som idioter och förstör för oss andra.

Som igår, när jag och Hansen var på McDonalds och skulle parkera. Då mötte vi en bil på parkeringsplatsen och det blev lite trångt, men istället för att backa undan så körde han bara längre fram. Och vi hade redan börjat köra åt samma håll för att komma därifrån. Och då, när vi kommit ur röran och åker förbi honom, så pekar han "fuck you". Fan, vad arg jag blev, och självklart pekade jag tillbaka. Men hade han inte gjort något, så hade jag inte brytt mig.
Och då blir jag fruktansvärt fientlig. Han ska vara glad att han ens har svenskt körkort kläckte jag ur mig...

Vet inte vad ni som läser tycker, men jag är inte någon invandrar-hatare. Jag bara hatar dom som förstör för mig, och bland dom finns det både alkisar som taffsar på stan och kriminella som lever på mina skattepengar... och invandrare som beter sig som om dom äger allt.


Ojojoj, hoppas nu inte att jag får en massa skit för detta.

Another day

Ännu en dag på ACG. Men idag har jag suttit på Inne-sälj, och det var inte det lättaste.
Men det gick. Jag kan ju lite sen innan... Vi hade roligt och dagen gick super snabbt.

Sen ner på stan för att inhandla läppsyl och lite smått på Apoteket, sen skulle jag kolla om dom fått in torrshampoot på Åhlens. Och hade dom det? Nej, så nu går jag inte dit mer, utan jag ringer istället. Orkar inte springa där...

Ikväll ska jag vara med Hansenbabe. Har fått för mig att jag är sugen på glass idag, för det är riktigt varmt ute, så vi ska väl iväg och äta det.
Och senare i veckan ska Nina slinga mitt hår. Brukar inte göra det själv utan brukar glatt punga ut en massa penagr till min frisör, men inte den här gången.

Och min familj är mongo, bara så ni vet. Dom har ingen koll på någonting, och jag får ta smällen. Idioter

I feel sick

Jag känner mig lite sjuk just nu. Huvudet känns lite konstigt, och resten av kroppen med.
Har precis ätit tacos, det lilla jag fick i mig. Usch, orkar knappt trycka ner tangenterna.

Varit med Hansen idag, och igår. Vi var hos Mange och drack och snackade. Sen åkte vi in till stan, och alla åt hamburgare, men inte jag. För jag är nyttig :)
Sen åkte vi hem till mig och myste, och det gjorde vi idag med. Det var SvampBob Fyrkant maraton på TV så vi låg och kollade på det när vi vaknade, hehe, det var jätte roligt.

Var och fikade hos mormor senare. Där var också min morbror och hans fru. Tryckte i mig lite bullar och sånt, mums. På vägen hem stannade vi så jag fick ta kort på världens finaste träd. Det har knallröda löv och står bladn en massa gul-gröna träd. Det såg så fint ut.
Jag har varit ute och gått en bit, det avr riktigt skönt. Jag tykcer ofta att det är tråkigt att gå själv, och jag tröttnar fort. Men idag så gick jag bara, och det kändes så lätt. När jag kom hem så badade jag, ett liv utan badkar måste vara tråkigt.

Snart är det Miami Ink, och sen Parlamentet. Kanske ska hälsa på hos Nina sen med om jag piggnar till.


image97

Saturday night live

Lördag idag. En skön och lugn dag, än så länge.
Vaknade hos Hansen. Och det är så skönt att vakna där, och inte vara bakis. Som jag brukar vara.
Nej nej, inte idag.
Var på bio igår. Såg På Smällen med H, Nina och Robin. Den var riktigt bra, väldigt rolig. Men samtidigt hade den något mer, jag kunde inte sluta kolla. Jag är nämligen en sån som tröttnar fort på bio och börjar kolla på annat. Men inte igår... Tummen upp!
Efter åt åkte vi och köpte mat på McDonalds som vi tog med hem till Robin. Men när vi kom dit så var maten iskall, men vad gör man inte. Sen spelade vi Pictonary (?) fram till 3 på natten. Jag och Nina var i lag och jag tycker vi var överlägsna genom hela spelet! Vi vann också, genom mig. Vi hade stått på sista rutan innan mål ett bra tag utan att få en 1 så att vi kunde gå vidare. Så H och Robin kom ikapp. Så tillslut bestämde vi oss för att skita i att måla utan bara slå till någon fick en 1:a. Och alla slog, och det blev ingen 1:a, men så sa jag att NU blir det en, så jag slog, och vad blev det? Jo, en ETTA! :)
Jag är nog cynsk, det var ju samma på Liseberg med godisvinsten.
Haha, super bra

Sen åkte vi hem till Hansen, och han hann somna innan jag hade fixat iordning mig med tandborstning och sånt.
Och idag har vi bara myst, och vad som händer ikväll, det vet jag inte än. Tar det som det kommer.

Och jag fyller år snart, 3 oktober. På onsdag är det en vecka kvar. Önskelistan är väldigt kort. Det enda jag kommit på är en smyckeshand från Åhlens, som jag tvingat Hansen att köpa. Så kan han lacka om den när jag tröttnat på färgen. Man ska ha män som jobbar med något man själv kan ha nytta av.

image95

Ett av mina favorit klipp ur Stockholm Live




Sök på Stockholm Live på YouTube.com
Och se framförallt dom med Johan Glans.

Bio

Ska på bio ikväll med Hansen, Malvina och Carlander.
Vi ska se På Smällen...

Nej, nu ska jag äta

Elegi

Usch, sitter på jobbet och vi lyssnar på P3.
Och då kommer Lars Winnerbäck med låten Elegi. Och oj vad ont i magen jag fick. Jag vill tillbaka sommaren.
Varberg, roadtrip, solsken, skratt, grillkvällar, uteserveringar, en massa bus, kundvagnsfärd på Wheels & Wings, blöta tält, myggbett, jobb, soluppgång, hav, sola på trädgården, frukost utomhus... kom tillbaka


Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

found it, and lost it

Har letat efter Kisby's torrshampoo länge, har börjat ge upp att dom får in det på Åhlens efter har varit där 3gånger och det kommer ju aldrig in. Men så hittade jag det på Tradera, för 1kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Woho, vad bra. Jag mailade hon som hade auktionen för att fråga vad frakten låg på, då förstod hon väl att någon var intresserad och så PANG! så kostade den 49:- Nej nej nej, då är det billigare att köpa den i butik om man räknar med frakten. Suck

   

I carry the sun in a golden cup.
The moon in a silver bag.

Giftig

Har precis haft lunch.
Nu sitter jag och Anna, min mitt-i-mot kollega, och lyssnar på P3.
Då spelade dom Giftig med Petter och Mange Schmidt, en riktigt må-bra-låt tycker jag.

Och nu regnar det... Som vanligt.
Har gjort det en hel del de senaste dagarna. Tack gode gud för att jag inte ska gå in till stan och ta bussen sen.

Och nu ska jag också tvinga i mig ett glas med tranbärsbrus-vatten. Inte så gott, men väldigt nyttigt.


tip

Sötaste brödrosten.
Har blivit väldigt poppis på jobbet.

förundran

Jag har precis ätit frukost. Och då kom flygplanskraschen i Phuket på tal.
Där var det blandannat två svenskar som överlevde, utan en skråma.
Men när vi krockar, i bara några km/h så blir det nästan värre.
Hur kommer det sig?

Last night

Jag var med Rebecca igår efter jobbet.
Det var längesen sist vi umgicks.
Vi åkte in till Knalleland och kollade. Köpte ett läppglans på H&M, som var jätte fint... i tuben. Men på såg det mer ut som filmjölk. Men efter lite om och med, och några andra läppglans under, så blev det fint.
Sen köpte Rebecca med sig Thai-mat hem till mig så vi åt lite och sen var det tänkt att vi skulle sett en film eller bio. Men bion blev det inget av, jag var inte super sugen, förens bion började vid 9, då ville jag. Men så är min mamma rätt "sjuk" sen vår lilla krock, så hon ville att jag skulle vara hemma och ta hand om henne.

Nu imorses ropade hon på mig och mådde jätte dåligt. Så jag upp och ringde Sjukvårdsupplysningen som sa att vi skulle åka in till akuten. Men han på andra sidan linjen sa först att vi skulle åka till NÄL. Jag blev lite paff, för vad fan är NÄL? Men jag antog att mamma visste, vilket hon inte gjorde. Nehe, så det var bara till att ringa tillbaka, och då var det kö, sen när jag väl kom fram sa han att det var jag som hade sagt NÄL, när jag berättade om olyckan.
Suck...
Mamma mådde mycket bättre efter telefonsamtalet, så det blev aldrig akuten. Hon skulle ändå till sin sjukgymnast idag, men efter det ska jag hämta henne och skjutsa hem henne, för jag låter inte henne köra bil :)

Och idag ska jag träffa min H. Underbart, har inte träffat honom sen i måndags.
Desutom ska jag ner till Åhlens och kolla om dom har fått in Kisbys torrschampoo, för andra gången.

Bio eller inte?

Det är den stora frågan!
Har checkar så att jag går billigare, men jag och H ska kanske dit i helgen. Och jag och Karro ska se på "Underbar och älskad av alla" nästa vecka, sen fanns det ju inte så många bra kvar. Så kanske skippar det idag.
Jag hatar när jag vill saker, men måste planera dom. För jag är inte en sån person som skiter i vilket. Jag var sån ett tag, men nu är old Malin tillbaka.
Men visst, vad gör det om hundra år? :)


image94

På tal om bäbisar...

Som jag nänt här innan så kretsar det en massa bäbisar runt om kring mig. Dock har jag inga som helst planer på att skaffa en egen. Det räcker att ta hand om Hansen...

Men så glider jag inte på
Stina-Lee's blogg och så läser jag:

image93


Jag vet ju att det inte var menat till mig, men blev paff när jag läste det.

First

Godmorgon!

Kom precis till jobbet, och jag var först... på design iallafall.
Åkte bil idag, för usch (!) vad kallt det blivit, men det är blå himmel så det blir nog en fin dag.
Därav dagens outfit;
- Svart stor t-shirt
- Jeanskjol (som en gång i tiden var ett par jeans)
- Svarta bomulls tights
- Mossgrön stickad kofta med stora "hål"
- Militärfärgade ballerina med öppen tå och lite kilklak.


Tänkte att jag skulle köra med detta ibland, så kommer jag själv ihåg vad det ligger för kläder i garderoben,
Glömmer av en massa fina plagg, alldeles för ofta.

NU ska jag sätta igång med mitt arbete. Det är inte alls lika mycket ordrar idag som igår. Och det känns bra när man vet att man får saker gjorda.

BYEBYE

Tip of the day

Idag börjar Desperate Housewives, klockan 21:00 på kanal 5.
Äntligen har jag ett bra program att följa, och detta är ännu ett tecken på hösten.

image92

Tisdag

Så, tisdag idag.
Orkade aldrig skriva mer imorses, det var alldeles för tidigt.
Var uppe och skrev ut en arbetsansökan som jag ska posta idag. Sen så berätta min chef här på ACG att jag ska få ännu en vecka här, fast på inne-sälj. Ska bli kul att se hur det fungerar där.

Just nu sitter hela design-avd. på möte med Stema, tryckeriet.
Så jag passar på att blogga lite...

Var med min H igår. Var ute och gick, ett helt varv runt sjön ute hos mig.
Det var super mysigt, och jätte roligt. Äntligen kunde vi umgås utan att typ mörda varandra.
Sen blev jag lite arg när han sa att han tyckte att Natacha Peyre var snygg, för hon är inte vacker alls.
Ens pojkvänner ska inte säga att andra är snygg, bara om man själv håller med!
Men, i love him like a fat kid loves cookies.

Sen har mamma åkt på något dumt. Vi krockade ju i fredags, och hon åkte aldrig med till sjukhuset, trots att jag försökt tvinga med henne. Och nu har hon ont i nacken. Så hon ska kolla det idag, hoppas att det inte är något allvarligt.

Early

Mitt tidigaste inlägg någonsin.
woho

Bäbis-kaos

Över allt får folk barn, eller så ska dom få.
Jennifer Lopez ska tydligen ha ett barn, om det inte bara är så att hon blivit en tjockis.
Christina Aguilera och Nicole Richie också. Sen en massa i min omgivning.

Ojojoj, vad barn det kommer vara överallt om ett par månader


                



Måste även visa vad jag hittade på aftonbladet.se
Look-a-like personer i Sverige. Sjukt lika originalen


Måndag igen

Gud vad tiden går fort.
Det var ju nyss sommar. Men nu är det höst och jag fyller år snart, om två veckor,
19 är väl ingen speciell ålder, men att fylla år är speciellt.

Sitter på jobbet nu, och det går segt. Har fått en del gjort men det känns som om min hjärna inte riktigt vaknat ännu. Har lyxat  till det idag, har nämligen bilen här. Så kan åka direkt hem när jag slutat. Det var nämligen storm  när jag vaknade, typ. Så unnade mig det...

Sen ikväll ska jag vara med H, vad vi nu ska hitta på. Det ger sig :)


long long day

Dagen har varit lång. Vilket har varit skönt, men den har ändå gått väldigt fort. Pankg, så var klockan 7.

Har inte gjort alls mycket. Var inne i stan med mamma och handlade lite kläder till henne.
När vi kom hem så gjorde jag våfflor, sen dess har jag bara tagit det lugnt.
Hittade en gammal The Sim's skiva, så spelade en stund. Kände mig som ett barn igen. Det var riktigt kul, men det gjorde ju så att tiden flög förbi så slutade efter ett tag, trots att det var spännade. Min Sim's-gubbe blev lesbisk och ihop med en av grannarna som sen flyttade in.
Sen pratade jag med Karro en stund om helgens bravader...

Nej, nu ska jag sätta mig framför TV:n och ringa min man.

end of weekend

Idag är det söndag. En regning, går och seg söndag. Underbart
Det är det bästa med hösten, att man kan sitta inne och mysa och inte göra någonting.

Helgen var toppen.
Fredagen började med jobb. Lunchade på Orion med Sabina, Sussie, Toni och Harri.
Käkade Kalkon & OSt sallad, inte den godaste, för det är ju kycklingsalladen, men den var defintivt ärbar.
Efter jobbet tog jag en runda på stan, köpte Tranbärspiller mot min kroniska urinvägsinfektion. Hoppas det fungerar annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.
Sen åkte jag med mamma och pappa hem i bilen. Men vi skulle först upp till Volvo och hämta en lånebil som pappa ska ha i veckan då han är i Falun. Och på vägen dit så stannar vi vid en utfart. Så hör vi en smäll, så vänder vi oss om och då smäller det i våran bil också. Jaha, vad roligt
Det var en tjej som inte fick stopp så sin bil och gled in i den bakom oss, som i sin tur åkte in i våran. Det lustiga var att vi sa precis minuten innan att "här ser det halt ut". Ja, uppenbarligen hade vi rätt.
Och en ännu lustigare grej   (?) är att för exakt 5år sen om någon vecka, så var jag och pappa med om exakt samma grej! Men den här gången klarade sig bilen bättre.
Så det blev en massa liv med poliser och ambulanser. Trots att vi sa att det inte behövdes en ambulans, typ 5gånger till larmcentralen så dyker det upp en ändå. Polisen var också lite tröga, det tog dom 15 minuter att fatta vart vi var, sen 30 minuter för dom att komma dit. Suck
Sen upp till akuten för att kolla nackarna, som jag just då hade rätt ont i tidvis. Det dumma är att vi kom in akut, men var ändå tvugna att betala 200:- i undersökningsavgift, men jag gick in gratis då jag är under 20. Men sjuksköterskan, en gamal hagga, som satt i receptionen sa att det var för jävligt att jag inte behövde betala. Men hon var nog lite arg på mig och pappa för att vi blev förbannade när det kostade pengar.
Sen efter en lång väntan så kollade dom nackarna men det var inget allvarligt, så vi fick åka hem.

Sen party på kvällen, en rätt lugn party kväll. Förfestade hemma hos Hansen, sen en sväng in på Tonic och drack lite drinkar, sen vidare till 1 r.o.k för att käka chilinötter, sen hem till Hansen.
Lördagen var också slö. Låg mest hemma hos H och slöade, var ute lite för att solen sken. På kvällen hände inte mycket mer, träffade Johan o C/O, käkade på MAX. Men inte jag, för jag är nyttig.
Och nu sitter jag här hemma, för H kör cross så han skickade hem mig tidigt...

Sen blir det nog Knalleland med mamma och så ska vi kolla på gården vi ska lägga bud på.

Morning has broken

Fredag idag, underbart.
Party ikväll för att fira Jonas 20årsdag. Kommer bli toppen.
Och idag är det kasst väder, riktigt skit väder. Men jag hoppas på att luncha på stan, så blir det lite ljus i tillvaron.

Var hos Sabina igår, efter jobbet.
Vi satt och pratade och åt godis. Jag åt inte så mycket, då jag precis har börjat ett nyttigare liv. Men vi kom fram till att ju mer man gör sig till för att hålla sig i form, desto svårare blir det: Egentligen ska man bara låta sånt vara och låta kroppen sköta det.
Det var riktigt trevlig. Såg lite på Idol med, och folk gjorde bort sig igen. Jag tyckte däremot att gamlingarna som var med var riktigt coola och tyckte synd om dom som inte gick vidare. Det var även en kaxig invandrar-tjej, som gjorde bort sig totalt... men det är ett vanligt förekommande problem... hon trodde att hon var bäst, men NEJ!

Skulle även gått och lagt mig tidigt igår, men det gick inte. Somnade, men så vaknade jag av ett sms från Hansen, sen kunde jag inte somna om för att jag blev arg. Och jag kan inte somna om jag vet att jag måste... Men men. sånt får man väl räkna med.


Over and out

Tic tac

Nu går tiden sjukt långsamt.
Det börjar känns i kroppen att man suttit här sen halv 8 imorses.
Vill hem och mysa i solen... orkar inte gå till arbetsförmedlingen, men det känns som om jag inte vill riskera att missa det.

Snart lunch

Dagarna här går väldigt fort. Men dom gick ännu fortare i sommras.
Idag är det klarblå himmel och varmt. Underbart

Ska ner på rektyreringsmässa på AMS sen och kolla, kan ju vara värt det.
Sen ska jag skynda mig hem och sätta mig i solen.
Vad som händer ikväll är oklart, blir nog inte party iallafall.
Skulle ha gått till Club Pank på XoY men dom har tydligen blivit stenhård med åldern, och det känns ju inte så kul att hänga på Swing om vi ska dit imorgon igen. Kanske kan färga håret istället? :)

Hansenbabe ska klippa sig på fredag och färga håret, så blev lite inspererad.
Men tro mig, det behövdes. Men han är söt jämt, oberoende av håret.

Och imorgon ska jag, Sabina, Toni och Sussie ut och lunch.
ACG, där jag jobbar, har mycket kontakt med Stema där Sabina och Sussie jobbar. Och Sabina är ju en kompis till mig så det är lite kul att ringa till henne när man har problem. Och det passa ju utmärkt att lunch vi 4, då vi har mycket kontakt genom jobbet...

Ska också fixa iordning min blogg nu, med nya kategorier och sånt.

Torsdag

Idag är det torsdag.
Imorgon fredag :)

Sitter på jobbet.
Är hungrig, men åt frukost rätt nyss så får hålla mig till lunch.

Såg första avsnittet av TopModel Sthlm igår. Vilken skit!
Svenskar kan inte gör bra TV-program. Kolla bara på Idol, skit det med.
Lägg ner TopModel och Idol så vi slipper det. Pinsamt!
Och alla som är med och gör bort sig? Jag byte kanal igår för jag klarade inte av att se på det.

Myste med Hansen igår med, i like!

Och ikväll då?
Utgång kanske... eller något annat?
Ska ut imorgon iallafall och fira Jonas 20års dag!
Det kommer bli toppen, är riktigt sugen. Har inga mer planerade inköp denna månaden, har ju shoppat en del så kan lägga lite extra pengar på krogen.


SIMMA LUGNT :)

ALL TIME FAVORITE

Dör utan detta;

TOP MODEL 8

Har aldrig varit förtjust i Top Model, men nu valde jag att följa det. Tills avsnittet innan finalen, då min favorit Renee åkte ut.
Men skrattade när ugly-face Brittany åkte ut, urk.

Vinnaren blev;
Jaslene
 


ny dag, nya möjligheter

Det kanske stämmar?

Sitter på jobbet, har redan gjort en massa så unnar mig att kolla lite på internet.
Det känns som om det kommer bli en lååång dag idag.

Var tvungen att fylla på mitt busskort imorses, hatar det. Känns som om man lägger pengar på ingenting, trots att det inte är så. Usch
Sen har jag fruktansvärt ont i fötterna, då jag alltid ska ha på mig de minsta och mest obekväma skorna, men lyckades ta mig till jobbet ändå. Går nämligen från resecentrum och hit till ACG och det är en liten bit.
Som tur var så kom Fredrik (en kollega) åkandes i sin bil en bit innan jobbet, så fick åka med sista biten. Mötte honom på samma ställe i torsdags med, och igår körde Åsedal förbi mig redan efter resecentrum. Ibland ska man han tur...

Frukost snart?


JAG VILL TILLBAKA TILL STRÖMSTAD!
GE MIG LITE MER SOMMAR!

Godmorgon godmorgon

OJ! Vad jag är trött idag. Ögonen svider och kroppen hänger inte riktigt med...

Var med Hansen och myste igår :)
Såg slutet på Mean Girls och sen på My name is Earl, sen skickade jag hem honom för jag kände på mig att jag skulle vara död idag. Och så rätt jag hade... uh

Nej, nu ska jag ta tag i min ordrar här på jobbet...



- - 08:58 - -
Kämpar på med mina ordrar, har gjort klart 16st.
Börjar blir hungrig nu med.
Och jag var med om något fruktansvärt. Skulle testa ett bar jeans som alltid varit lite små. Och nu får jag knappt på dom, så nu är det diet som gäller. Jag är inte typen som bantar, verkligen inte. Jag gillar min kropp, men det skadar inte att äta nyttigare.
Men det känns nästan som desto nyttigare jag är, ju mer går jag upp i vikt. Senaste tiden har jag varit ute och gått eller cyklat varje dag och ätit mindre snabbmat och godis. MEN HJÄLPER DET? NEJ!

Idag är det 6 år sen attacken mot World Trade Center, 11  september 2001



   

image83

Poliser gör det bara för att dom kan

Nyhet på Aftonbladet.se

Raindrops keep falling on my head... och gör mitt hår lockigt

Vaknade av höst.
Det regnar och löven faller ner på marken, när dagen är slut som kommer det inte sitta ett löv kvar.
Fick som tur var skjuts till jobbet imorses, hatar att gå i regningt väder. Inte för att skorna blir genomdränkta, det kan jag leva med. Utan det faktum att mitt hår blir lockigt. Men inga korkskruvslockar utan bara ett virvarv av vilsna, böjda hårstrån...
Men nu börjar en period där det kommer bli vanligt förekommande.

Var sådär lagom pigg när jag vaknade imorses.
La mig inte allt försent igår, kollade lite på Bridget Jones, men henne får jag lite ångest över.
Sen pratade jag en stund med H i telefon, och avslutade kvällen med ett halvt avsnitt Scrubs.
Och med min tur så flög det in två monster-nattfjärilar i mitt rum, som valde att landa på mig när jag släckt lampan. Så ägnade en stund till att jaga ut dom.

Och nu är jag hungrig...

sunday

Idag är det söndag. Rätt skönt med en riktig slapp-dag.
Vaknade hos Hansen idag, supertrött var jag.
Låg och såg på Idol, pinsamt dåligt, men oj avd vi skrattade.
Sen var vi ute och gick, en kort bit, men det är bättre än inget.

Var på Liseberg igår.
Åkte dit vid 12 och var hemma vid 10 på kvällen.
Det var fullt upp hela dagen, dom tvinagde med mig i mardörms-åk som typ SpinRock.
Fy fan vad hemsk den är. Har åkte den tidigare med kom inte ihåg att den var så jävlig.
Usch... men det var jag inte ensam om att tycka. Sen åkte jag väl det mesta som dom andra åkte, utom Kanonen, Höjdskräcken och Uppswinget, men den verkar ju helt störd.
Spelade bort lite pengar, men vann tillslut lite choklad. Dom andra skulle köpa, men jag sa att jag ska fan-i-mig vinna, så efter ha försökt ett antal gånger så testade jag ett annat hjul, och vann :)
Favoriten under dagen var nog Kållerado, jag är barnsligt förtjust i vatten. Men visst, allt är väl roligt, när man kommer ner levande.
Var inne en sväng på spökhotellet Gasten med, haha. Skrattade hela vägen nästan. Men det är grymt bra byggt, men dom som springer runt där inne och skräms är väl inte mycket att hurra för... men okej, jag blev rädd någongång. Vi var bara 6 som gick runt och jag gick sist, så jag var rädd att någon skulle förfölja oss.

När vi kom hem sen så stack vi till partylokalen och drack lite och åt chilinötter.

Ikväll har familjen varit ute och ätit med mormor, trevligt.
Och nu ska jag kolla på TV och måla mina naglar... och äta godis.


LISEBERG!

Here we come.
Åker om en liten stund; jag, Hansen, Jonas, Johan, Lars och Larsson
Hoppas att någon av dom är lika feg som jag :)
Vi är ett bra antal nu iallfall, så slipper någon sitta själv

Och jag har fått tillbaka mina pengar från banken, puuh :)

Nu ska jag försöka få liv i Hansen

Handelsbankens misstag!

LÄS HÄR!


TACK GODE GUD!

Detta höll på att bli den värsta dagen i hela mitt liv... typ!

Jag skulle via min internet bank föra över pengar till min pappa, för bensin och sånt.
Jag loggar in, och tänkte att jag skulle kolla saldot på mitt "ta ut"-konto med, för att se hur mycket det var kvar efter Ullared, men jag visste att det var lite över 1000:-
MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN, det står att jag har circa 2000:- MINUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag fick panik, detta måste vara fel. Så jag kollade alla köp, och det stod att jag hade haft minus på kontot sen i maj! Shit, jag trodde jag skulle dö. Har jag levt ett låtsas liv nu, trott att jag haft pengar men egentligen inte?
Jag fattade ingenting. Jag har bra koll på min ekonomi, jag är besatt av den, och hur kan jag ha missatt detta så länge? Och hur kan jag ha betalat med kortet, och tagit ut pengar när det inte finns?
Jag har Maestro-kort, ett kort sepciellt för ungdomar, så hur fan har jag kunnat handla på kredit med det? :O

Efter att jag hade hoppat runt i panik och gråtit en del så hoppade jag in i bilen och åkte till banken. Testade 2st olika automater, men fick inte ut några pengar. Vad gör jag nu? Jag ska ju fan till Liseberg imorgon, och jo, jag har sparpengar, men jag ligger ju en massa minus, jag kan inte unna mig något nu!

När jag kom hem så tänkte jag kolla internetbanken igen, för att försöka lista ut vart det började gå utför, och när jag ska logga in står det;

image82

WOHO! VILKEN LYCKA! :D
Och nu var allt bra igen!
Och nu vissade det sig att det är fel på mammas konto med!
Ner med Handelsbanken, jag höll ju på att dö!

THE TIME IS HERE

Sitter och pratar lite med Bredberg på MSN. Han ska åkte till USA, till Florida exakt.
Jag vill med åka dit...
Men jag ska ju till Liseberg imorgon :)

Idag har jag inte gjort allt för mycket.
Varit ute och gått... Försökte med Hansen igår, men det gick inget vidare så tog igen det idag.
Det var ju fint väder...

Och LÄGG NER IDOL. Jag hatar det.
Kolla bara in skiten här;
Idol
Visst, vissa har väl talang, men visa den någon annanstans...


project runway

YES! Jeffery vann...
Såg ändå till slutet igår, men orkade inte vänta på att dom skulle välja vinnaren, var helt död sen Ullared.

Ska jobba över idag, fast bara en liten stund... men är ju ledig imorgon, så varför inte?
Sen ska jag hem och träffa min babe och mysa lite.

Snart är det lördag, och då är det Liseberg ;)

all grown up?

Jobb (1p) 
Ja, just nu p ACG accent 1
Visitkort (1p)
Nej, men sen när jag blir kändis så kan jag fixa ett 0
Konferens (1p)
Det har jag nog varit på. Någongång på jobbet
Bor hos föräldrar (-2p)
Ja, and I love it. Super skönt -2
Vara sambo (1p)
Nej, men det kommer 0 
Vara förlovad (1p)
Nej, men det är inte långt kvar, om det blir som planerat ½
Vara gift (2p)
No no, en sak i taget. 0
Skild (3p)
Förhoppningsvis aldrig... 0
Äga villa (2p)
Det gör jag inte, men bor i en 0
Ha en bil (1p kombi + 1p) 
Nej, men körkort ½
Hund (1p)
Nej 0
Lån (1p)
Nej, behöver inte låna pengar 0
Gemensam ekonomi (1p)
Nejnejnej, mina pengar är MINA pengar 0
Pensionsspara (1p)
Ja, jag tror Ellos har gjort det lite åt mig. Och sen sparar jag alltid lite av lönen, lite! 1
Storhandla (1p)
Jag och handla är bästa vänner 1
ICA-kundkort (1p)
Nej 0
Äga diskmaskin (1p)
Nej, en sådan har jag inte 0
Dubbelsäng (2p)
Nej,men jag och Hansen får ju plats, så då blir det ja! 1
Prenumerera på morgontidning (1p) 
Jag läser BT nästan varje dag, och jag har haft praktik där, så ett halvt poäng ½
Välja att inte svara i telefon (2p)
Ja, det har hänt, någon enstaka gång på hemtelefonen då jag blir arg för att ingen annan svarar 1
Putsa fönster (1p)
Jag har gjort det med mitt fönster på mitt rum, så ja 1
Svampplockning (2p)
Har jag kanske inte ägnat mycket tid åt, men jag har gjort det och det är mysigt att traska runt med en krog 2
Långfärdsskridskor (1p)
Nej, inte testat 0
Parmiddag (1p)
Har jag varit på 1
Vinprovning (1p)
Nej, men vin dricker jag 0
Däcka före 23.00 dagligen (1p)
Nej, har svårt för att somna... Men brukar väl försöka vid den tiden  0
Soffan hemma före krogen med bästa kompisarna (1p)
Det är lika mellan dom två, men jag och Hansen brukar inte ligga och sega på helgerna 0
Spela Bingolotto (1p)
Det har jag gjort en del 1
Tycka att Ernst Kirchberger är en riktig pudding (1p)
Nej, men han är charmig 0
Köa till Allsång på Skansen kl 7 på morgonen (2p)
Om det hade varit någon artist som jag verkligen ville se så kanske, men troligen inte så tidigt, och vilken artist skulle det vara som kom dit? 0
Bli förundrad över "ungdomen idag" (2p)
Haha, ja faktiskt. 2

Resultat;
10,5p
Lista stulen av
ALEXANDRA

at work

Jobbar idag , woho :)
Känns riktigt bra. Var till och med pigg imorses när jag skulle gå upp, kanske för att jag var lite spänd.

Ullared igår var toppen, och som vanligt dyrare än vad jag tänkt. Men fick tag på det jag ville ha, och lite till.
Åkte från Borås kl. 2 och var hemma igen kl 8...
Och det var super mysigt att hälsa på i skolan. Jag och Sabina åkte dit och utanför stod våran favorit; Lasse och rökte. Och han blev jätte glad över att se oss, fick till och med en kram.

Träffa Hansen ikväll, och så är jag ledig imorgon, för då åker ACG accent till Barcelona.
Skön början på den här perioden.

work

Woho!
Ska jobba på ACG imorgon. Och så ska jag jobba 2 veckor nu i september.
Det börjar ge sig :)

mormor

Är uppe tidigt idag... eller tidigare än normalt rättare sagt.
Ska till mormor och fika med pappa.


Idag är det skolan och sen Ullared som gäller :)


my man is handsome

Ännu en dag har gått.
Och jag får fortfarande mina attacker när jag blir minsta irriterad. Som på Hansen. Jag tycker verkligen synd om honom... men just då känns det rätt. men nu efteråt, usch. Jag hatar den här känslan.
Han är bäst ♥

vinter?

Iskallt ute nu, usch
Var i stan innan och nu har skitvädret börjat som gör att håret blir fucked-up. Yey
Var där för att träffa Karro, vi gled runt lite. Blev trött på slutet med kul ändå. Sen åkte jag hem med pappa, och nu har jag nyss varit uppe hos hästarna med mam och kollat till dom.

H kommer väl om hundra år med eller nåt.
Det vet man aldrig...

Nej, nu ska jag glida ner under mitt duntäcke och se på TV.

Och imorgon är det Ullared som gäller; jag och Nina.
Och vid lunch så ska jag, Karro och Sabina tillbaka till skolan. Ska fixa lite grejer, like old days.

god morgon

Sitter här i handduk och har precis kommit ur duschen
Ska in till stan om en stund och luncha med pappa och sen träffa Karro.
Och sen, ikväll, ska jag träffa min underbara man

Och jag fick svar från en jobbansökan idag, det var visserligen ett nej men det avr ett väldigt trevligt mail, och då blir man lite gladare!

Och jag hade världens jobbigaste dröm. Fast det brukar jag ju ha nu förtiden.
Den var stressig och jobbig.
Jag skulle iaf käka på McDonalds med ett gäng, och så helt plötsligt när jag hade beställt så hade dom åkte till ett annat McDonalds och satt sig där ist. Så jag fick tag p en taxi, som jag skulle betala som godis. Och då var plånboken borta, för den var på McDonalds nr. 1. Så jag var tvungen att åka tillbaka, men då hade alla ätit upp och gick därifrån... så jag fick ingen mat.
Var helt hyper-stressad när jag vaknade. Urk
Hahaa

natten är ung

Sitter egentligen och kollar på Top Model 8 just nu, men behövde ett break.
Ikväll har jag och mina föräldrar vart och kollat på ett nytt hem till oss.
De vill flytta till en gård så vi har kollat på 2st. Jag är inte så jätte förtjust men ska flytta hemifrån om en inte allt för avlägesn framitd så why not? Jag har ju körkort med så det saknas bara en liten bil.

Dagen har gått fort, som vanligt. Trots att jag knappt gjort någonting...

Och i lördags, som jag inte sagt, hände en rätt skrämmande grej.
Min syster ringde hem, och av någon anledning så hade hästen slitit sig och stuckit.
Den hade sprungit längs med vägen en bra bit, igenom en rondell och en bra bit bort.
Så vi sprang, jag och mamma och pappa tog bilen. Och det kändes så hopplöst, vart var hästen... och vart var Elin?
Jag trodde att vi aldrig skulle hitta hästen, men det var många som hade sett den, så vi åkte och letade. Hösten hade till och med orsakat en krock i rondellen. Tillslut, efter lite panik så hittade vi hästen. Det var en tjej som fångat in den... Och Elin hittade vi tillslut med. Happy ending after all.
Men tänk vad som skulle kunna hämt. Jag såg hästen framför mig, liggandes på vägen och Elin bortsprungen.
USCH!

natten är ung

Sitter egentligen och kollar på Top Model 8 just nu, (hur fan kunde Felicia åka ut? Hon var ju överlägset snyggast?)men behövde ett break.
Ikväll har jag och mina föräldrar vart och kollat på ett nytt hem till oss.
De vill flytta till en gård så vi har kollat på 2st. Jag är inte så jätte förtjust men ska flytta hemifrån om en inte allt för avlägesn framitd så why not? Jag har ju körkort med så det saknas bara en liten bil.

Dagen har gått fort, som vanligt. Trots att jag knappt gjort någonting...

Och i lördags, som jag inte sagt, hände en rätt skrämmande grej.
Min syster ringde hem, och av någon anledning så hade hästen slitit sig och stuckit.
Den hade sprungit längs med vägen en bra bit, igenom en rondell och en bra bit bort.
Så vi sprang, jag och mamma och pappa tog bilen. Och det kändes så hopplöst, vart var hästen... och vart var Elin?
Jag trodde att vi aldrig skulle hitta hästen, men det var många som hade sett den, så vi åkte och letade. Hösten hade till och med orsakat en krock i rondellen. Tillslut, efter lite panik så hittade vi hästen. Det var en tjej som fångat in den... Och Elin hittade vi tillslut med. Happy ending after all.
Men tänk vad som skulle kunna hämt. Jag såg hästen framför mig, liggandes på vägen och Elin bortsprungen.
USCH!

lista

Hatar du mer än 2 personer?
Hatar gör jag kanske inte, men ibland är dom mer eller mindre populära hos mig.
men inget jag orkar lägga energi på

Hur många hus har du bott i?
1 lägenhet och nu i villa.

Vad är din favorit glass?
Vanilj är min all-time favorite. Men nästan alla smaker är goda, typ kola, choklad, jordgubb, banan, bär-smaker, godis-smaker... osv.

Vilka är dina favorit skor?
Älskar alla mina skor, men kanske mina vita street-skor och mina guldiga ballerina.

Har du fällt krokben på någon?
Ja, det har jag, men om personen föll minns jag inte...

Vilket var det värsta ämnet förra terminen?
Matte B var en mardröm. Och historian kunde man ju lagt ner, men det mesta gick smärfritt
Nej, jag vet; arbetsmiljö och säkerhet var SKIT tråkigt...

Vilket var ditt favoritämne förra terminen?
Graf C. Och Multimedia B var kul med, när det gick bra.

Äger du en Britney Spears CD?
Nej, hon har aldrig varit en favorit

Har du någonsin spytt bland folk?
Ja, det har jag.

Säg något du tänker på?
Att jag måste leta jobb, men vart?
Att jag vill gå ut i solen, som nu försvann
Ska snart gå och ringa Malvina

Vilken musik tycker du bäst om?
Mycket; men mest rock och urban-house
Låt; Hedie Montage - Bodylanguage

Vilket stjärntecken är du?
Vågen

Hur många vänner har du på bilddagboken?
Det vet jag inte. Sånt orkar jag inte bry mig om. Lägger upp bilder ibland och snokar på lite folk bara. Använder inte det som någon community

Spelar du något instrument?
Nej, men kan spela piano, typ Björnen sover.

Vilken är den pinsammaste cd:n du äger?
Äger ingen pinsam-skiva. Dom var ju alla bra när jag fick/köpte dom.
Massa minnen

Sommar eller vinter?
Sommar

Har du någonsin örfilat någon?
Ja

Spelar utseendet någon roll?
Men nej, det är ju insidan som räknas
Jaha, och det finns gröna gubbar på månen. Utseendet är jätte viktigt som första intryck

Din favorit dryck?
Mycket, men jag har sagt Zingo Melon på den frågan i flera år, trots att det var ett tag sen jag drack den. Men jag svara det ändå; Zingo Melon
Sen är ju Likör43 med mjölk en riktigt hit

Är du förlåtande?
Jag kan säga förlåt, men gå och tänka på det i evigheter.
Men som tur är behöver jag aldrig säga det... jag gör det i vilket fall aldrig.

Hur många barn är lagom?
Jag ska ha MAX 2.

När grät du senast?
Lite i lördags pga av min ihållande PMS... och lite alkohol, men det var inget sorgligt gråtande utan mest för att jag var glad.

Har du kallat din lärare för mamma någon gång?
Haha, definitvt inte... men mycket annat. Surfitta ligger högt på listan.

Är du nöjd med ditt liv?
Ja, det är jag. Det är bara jobbet som saknas sen har jag allt.
Bästa pojkvännen och bästa vännerna, bästa familjen och jag super-nöjd med mig själv.

Gillar du dig själv?
Jag älskar mig själv, för det mesta.
Ibland blir jag arg på mig själv när jag är sur, för jag hatar själv sura männsikor, men så länge det känns rätt att vara sur då, så ska man vara det!
Men annars tycker jag att jag själv är toppen bra

Är du närmare mor eller far?
Jag har alltid varit pappas-flicka. Delat allt med honom, haft min handduk jämte hans och sovit i hans säng när jag var liten och rädd. Men nu är jag mittimellan...

Vad är kl. när du gör detta?
15:27

Jag utmanar:
1. Ingen. Jag gjorde denna för att jag tyckte det var kul. Sen får dom som vill kopiera den. Kommentera gärna isf så kan jag läsa den

wild night

Helgen var toppen.
Mys på fredagen med Hansen och party i partylokalen på lördagen.
Partyt började lite segt, men vi käkade och drack och tillslut blev det fart :)
Hängde lite i baren, minglade runt och snackade med allt och alla.
Och städning på söndagen, men inte förens på eftermiddagen. Sen fika på Tårpilen, åkte en sväng i H's nya bil,  käkade köpmat och kollade på Hitch och myste.


- - 13:44 - -
Kom nyss hem från en cykeltur. Cyklar ju jämt nuförtiden, men det är jätte skönt att komma ut.
Åkte förbi mormor och hälsade på. Fick glass så vi satte oss ute i solen och pratade.
Nu ska jag äta.

vrålåk

kom nyss hem från min lilla promenix.
den kändes väldigt lång, och varmt blev det fastän jag bara hade mjukisbrallor, ett linne och en tunn kofta.
Löver har börjat falla av nu med, känns lite jobbigt. Men jag orkar inte mer sommar, den är underbar, bättre än något annat, men nu får det vara nog. Eller inte? :) Jag är kluven

Och min man har köpt en bil till mig på våran 8-månaders-dag!
Eller nja, inte riktigt. Han har däremot köpt den till sig själv. Himla kul för honom


you are my sunshine

Idag har jag och min älskade man varit tillsammans i 8 månader

Solen skiner idag :)
Dock är det bara 10 °C ute. Och det är helt klarblå himmel så det är nog väldigt kyligt.
Men hade tänkt ge mig ut och gå lite. Efter denna veckas PMS-anfall så har jag lite att rensa ur huvudet.
Hade årets-super-attack-PMS igår... självklart med Hansen. Han får stå ut med en del. Men nu har det nästan gått över helt.

Myste med honom igår, så gott det gick. Åkte en sväng och sen hem till mig och kollade på Braveheart, men helt plötsligt vaknade jag. Och han med, så då hade vi somnat... like old days. Innan sov vi jämt när vi var med varandra, men vi har vuxit ifrån det nu, hehe

Ikväll är det partyparty.
Partylokalen ska invigas, och den är super cool. Bar och grejer har den.
:)