wild night out!

igår var toppen.
först lungt på jobbet, dock jobbigt lungt till och från. men skönt att inte stressa.

sen hem en snabbis sen direkt till Karro på inflyttnigsfest. Riktigt roligt när det kom igång, drack och snackade i deras fina lägenhet. Sen åkte jag ner till stan och möte Almgren och några till på Tonic, sen vidare till Swing. där jag fastande resten av kvällen. Grymt bra. Jag och Emma drack gratis cider och minglad... riktigt kul.
Hansen den svikaren drog hem tidigt, men partypingla (haha) som jag är ville jag inte dra så tidigt så skulle ta en senare buss. senare när kvällen började ta slut så drog jag och Carlnader till Campino och käkade kebabrulle, underabrt gott i början, men kände efter ett tag att jag nog drack 1 cider för mycket.
träffade en kompis med bil, så fick skjuts av honom. hade aldrig pallat ta bussen, mådde inte prima vid det laget. kom hem till Hansen, och han som lovade 2 gånger att svara när jag ringde, svarade inte, suprise suprise, det hade jag ju inte räknat med från början. men stövlade in själv. gled upp på hans rum, la mig i sängen fullt på klädd med jacka och allt, och det var så skönt att känna hur illamåendet försvann lite. och så pang, vaknade jag och klockan var HALV 7 på morgonen. lagom segt att gå upp och ta av sig allt menmen. somnade om, och vaknade med huvudvärk och ont i händerna. överföll nämligen Almgren på kvällen, men han stod inte så stadigt som jag hade hoppats så vi föll, och det gjorde ont.
Tyvärr så kom inte Frida och Emma. ser kanske dom någon annan gång...


haha, skulle ju kunna göra en bok av detta.

nu orkar jag inte skriva mer. ska äta, sen hem till Karro och hämta min grejer, sen träffa Hansen och Larsson.

BYEBYE

Teenage pornstars
Living for nothing now
Look out, shape up
Boy you got to turn around
And wake up honey


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Name:
Remember me?

E-mail:

URL:

Comment:

Trackback