Goda kakor och snö

Nu ligger ett fint, tjockt snötacke utanför huset. Jag som trodde att det var vår nu. Hoppades iallfall.
Satt senast i söndags på Fredrik altan och försökt njuta lite, trots att det var kallt. Och så PANG, så var det snö igen. Detta vädret kunde väl ha varit för 2-3 månader sen.

Kom nyss in till jobbet. Jag och Toni gick till Militärpalatset och åt... och jag smugglade med en kaka som efterrätt (dom ingick visserligen i lunchen så jag smugglade väl egentligen inte... men ändå)

Helgen var underbart rolig och spännande.
Fest i Göteborg med några kollegor. Åkte hem till en av oss designers på förfest, där vi även sov sen.
Vi åt tacochips och alkoholen gick ner fort. Så redan vid 8 var det full rulle för vissa av oss. Det kändes väl lite patetiskt att vara full så tidigt. Sedan tåg vi buss in till Göteborg och gick till Bärs & bar, för att efter det gå vidare till en massa krogar på Avenyn. Blandannat Babar och Diamond Dogs. Tröttheten slog till hårt framåt 1, då vi hade hållt igång ett par timmar, så tog en taxi tillbaka dit vi skulle sova.
Morgonen kom och solen sken, och ingen som helst bakfylla för någon av oss. Var inne i Göteborg redan vid 10 och gick och åt frukost på Espresso House i riktigt Sex and the city-känsla. Vandrade runt i Göteborg, både inne i stan men även lite utanför och hittade en massa roliga butiker. Var hemma i Borås vid 3.

Men på kvällen var det dax igen och det blev schlagerkväll och en liten sväng till stan.
Mysfika hos mormor på söndagen och kollade på Erik & Mackan - Hela och rena med Fredrik på kvällen.

Och idag ska jag sova, har inte gjort det på ett tag... och det ska bli så skönt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Name:
Remember me?

E-mail:

URL:

Comment:

Trackback